home Jan tarieven contact via
janolijve.nl
==>informatie over actueel aanbod en programma op www.janolijve.nl<==
 

Tarieven particulieren

Weten waar je aan toe bent !

Uitgangspunt
Ik vind het belangrijk dat coaching en loopbaanbegeleiding voor iedereen bereikbaar is. Een laag inkomen hoeft geen belemmering te zijn.


Tarieven
Wij maken na de intake afspraken over de kosten van een traject en wat daarbij wel of niet is inbegrepen, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Onderstaande tarieven gelden uitsluitend voor particuliere cliënten die het traject zelf betalen. Voor organisaties gelden andere tarieven.

Basistarief particulieren
Het tarief voor een gesprek van één á anderhalf uur bedraagt voor particulieren € 97,50 inclusief BTW.
Hierbij is ook inbegrepen de voorbereiding, beoordeling van huiswerkopdrachten en korte tussentijdse mail- of telefonische contacten. Voor de intake reken ik de helft van het normale tarief als er een traject volgt. Zo niet dan is de intake uiteraard kosteloos.
Bij sessies die langer duren dan anderhalf uur reken ik voor de extra tijd € 75,= per uur inclusief BTW.
Garantie: Ongeacht het aantal gesprekken breng ik aan particulieren nooit meer dan € 800,= in rekening (exclusief eventuele extra werkzaamheden zoals CV-beoordeling).

Beoordeling C.V. en motivatiebrief
Voor het door mij beoordelen van C.V. en motivatiebrief, als onderdeel van een traject en voorzover dit niet tijdens een gesprek plaatsvindt, reken ik een bedrag van € 75,= inclusief BTW.

Tarief begeleiding ZZP-ers
Het basistarief bedraagt voor ZZP-ers bedraagt € 97,50 exclusief BTW per gesprek van één á anderhalf uur.

Tarief voor jongeren, schoolverlaters, studenten
Deze categorie cliënten heeft vaak een laag inkomen en dus een beperkt budget. Indien de gesprekken gehouden worden in mijn praktijkruimte te Hoorn, reken ik voor een traject van maximaal zes gesprekken plus C.V.-beoordeling een totaalbedrag van € 400,= inclusief BTW .

 

 
Hoorn
Wilhelminalaan 2a
1623 MA Hoorn
Amsterdam
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
Haarlem
Leidsevaart 594
2014 HT Haarlem
www.janolijve.nl
info@janolijve.nl
06 184 85 995